Vier programma 'Onze dochter heet Delphine' over de affaire tussen Koning Albert en Barones Sybille de Selys de Longchamps.
VIER Vier programma 'Onze dochter heet Delphine' over de affaire tussen Koning Albert en Barones Sybille de Selys de Longchamps.

‘Onze dochter heet Delphine’, dinsdag integraal te bekijken op VIER

Naar aanleiding van het recente nieuws zal VIER morgen, dinsdag 28 januari, de tweedelige documentaire ‘Onze Dochter Heet Delphine’ opnieuw integraal uitzenden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In 2013 verbreekt Sybille de Selys Longchamps, na meer dan 40 jaar, het grote stilzwijgen. Bijna twintig jaar lang had ze een relatie met de toenmalige koning der Belgen, Albert II. Hij is ook de vader van haar dochter, Delphine Boël, die de hoop om eindelijk erkend te worden als zijn dochter nu realiteit ziet worden.

Voor het eerst praatte Sybille de Selys Longchamps openlijk over haar relatie met Albert: de eerste ontmoeting met prins Albert, de bevalling in ‘aanwezigheid’ van Albert, de openlijke confrontatie met Paola,... Bijna een jaar lang liet ze zich volgen en interviewen door reportagemaker Eric Goens, zowel in haar Belgische thuis in Ukkel, als in haar Franse woonst in de Provence. Een onthullende reportage over een hoofdstuk dat jarenlang werd doodgezwegen door de Belgische koninklijke familie, maar waar een DNA-test nu eindelijk een einde aan maakt.

Dubbelaflevering ‘Onze dochter heet Delphine’, dinsdag 28 januari om 22u15 op VIER.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer