Facebook

"Philip Cracco zette Aïsha zonder één cent op straat"

De onvervulde kinderwens, dat is de hoofdreden waarom Philip Cracco (54) en Aïsha (32) uit elkaar zijn gegaan. Althans, dat is toch wat er de afgelopen weken verteld werd. Volgens een vriendin van het gewezen koppel ging het er echter helemaal anders aan toe. "Ze stond huilend voor mijn deur", vertelt ze in Dag Allemaal.

"Dat Aisha mij nu alleen achterlaat, dat doet pijn", vertelde Philip Cracco vorige week in Dag Allemaal. "Door mijn ziekte kan ik haar geen kinderen schenken, en Aisha heeft een grote kinderwens." Dat de man de schuld zo in Aïsha's schoenen schuift, vindt een van haar vriendinnen absoluut niet kunnen. "Zij wist van in het begin dat zij die droom moest laten varen als ze met Philip zou verdergaan. Zij had dat aanvaard. Omdat zij hem écht graag zag. Philip zegt nu in Dag Allemaal dat Aisha hem alleen achterlaat terwijl hij tegen kanker vecht. Komaan, zeg. De waarheid is dat ze al vóór de zomer uit elkaar waren. En dat is zíjn schuld."

"Aisha belde compleet overstuur bij mij aan", aldus de vriendin. "Ze was fel vermagerd, en zag er uitgeput uit. Zij en Philip zaten in een crisis, vertelde ze. Ze hadden twee weken non-stop ruziegemaakt, en nu stond ze op straat." Volgens haar is Cracco enorm veeleisend. "Als Aisha ergens op bezoek was en Philip belde, dan moest ze onmiddellijk in haar auto springen en naar huis rijden. En hij is koppig. Zo wou hij per se naar de luxebeurs Eccentric, terwijl hij pas geopereerd was. Compleet onverantwoord."

Het verhaal krijgt ook nog een financieel staartje. "Op centen van Philip moet ze niet rekenen. Hij geeft haar geen euro meer", klinkt het. "De enige hulp die hij haar bood, is onderdak. Aisha mocht in zijn appartement wonen tot ze een nieuwe stek had. En dat is intussen gebeurd. Aisha woont nu op een flatje in Nevele." Ze zit echter niet weg te kwijnen. "Ze is sterk genoeg om dit te verwerken. Aisha heeft capaciteiten genoeg, ik denk dat ze hier vooral wijze lessen uit getrokken heeft. Ze beseft dat ze nu zelf voor alles moet instaan."

Aïsha en Philip Cracco weigerden commentaar te geven op dit verhaal.

Lees meer