2
VIJF

‘Temptation’-kandidaten halen uit naar Annelien Coorevits: “Het enige wat jij kan is stoken”

Demi en Roger, die beiden hun relatie testen op ‘Temptation Island’, hebben via de sociale media serieus uitgehaald naar presentatrice Annelien Coorevits. Zij liet eerder deze week optekenen dat de dames op het eiland niet altijd eerlijk waren, en dat veel deelnemers enkel op zoek zijn naar bekendheid. Woorden die Demi en Roger duidelijk niet zomaar willen laten passeren. 

“Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk. Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden”, zei Annelien deze week in Story. Maar volgens Demi zit de realiteit toch anders in mekaar. “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’”, reageert zij fel via Instagram. 

Ook deelnemer Roger is niet te spreken. Hij stelt dat de deelnemende koppels net bejubeld zouden moeten worden voor hun brave gedrag in Thailand, in plaats van afgekraakt wegens het gebrek aan onzedige uitspattingen. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’”, laat hij weten. “Zo zie je maar… Beter wees je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet!”

Annelien heeft nog niet gereageerd op de commentaar.

2 De reactie van Roger op Instagram.
Instagram De reactie van Roger op Instagram.

57 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peggie Van Audenhove

    Ik hoop echt dat dit de laatste editie is van dit programma want het format is helemaal uitgemolken. De huidige deelnemers zijn van een bedenkelijk intellectueel niveau (maar ja, welke intelligente persoon zou zich hiervoor inschrijven?) en nemen duidelijk deel voor andere redenen dan om hun 'relatie' te testen. Wat slapen, gratis reisje en zich interessanter proberen maken dan dat ze eigenlijk zijn.

  • DIRK VAN DESSEL

    Zou dat haar taak niet zijn om alles op te jutten zodat er eindelijk toch een greintje "peper" zou komen in die uitermate saaie boel ; ik kijk niet meer naar zo'n langdradig gedoe als dit seizoen.

Lees meer