2
VIJF

'Temptation'-Roger: "Hoezo, preutse deelnemers? Laura is een seksbeest”

‘Temptation’-Roger heeft er genoeg van. Hij en zijn vriendin Laura worden nu al weken saaie en preutse deelnemers genoemd, maar daar is volgens hem niets van aan. Tijdens zijn bezoek aan ‘Temptation Gossip’ - de Nederlandse versie van ‘Goedele On Top’ - was hij wel héél openhartig over zijn seksleven: “Laura is een seksbeest”, zei hij onomwonden. 

Geen zin om te feesten, steeds vroeg naar bed, nood aan slaap: week na week is op tv te zien dat Roger en Laura niet de meest ‘wilde’ kandidaten zijn die ooit voet aan grond hebben gezet op ‘Temptation Island’. Iets waar volgens Roger in het dagelijkse leven echter niets van te merken is. Volgens hem heeft iedereen dan ook een vertekend beeld van het koppel. 

“Ik heb ooit seks gehad in een Panos. En de deur stond op een kiertje. Dat was met Laura. Zo preuts is ze dus niet”, zegt hij. “En wat ook wel heel heftig was, was seks in de bioscoop. Laura heeft wél een hoog libido. Met Laura heb ik heel veel seks.” Eerder bekende Roger al op de bank bij Goedele Liekens dat hij op de terugweg van Thailand naar huis met Laura seks had in het vliegtuig.

2
VIJF

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bieke Cuyt

    Die 2 hadden niet moeten mee doen punt

  • Guy Dupont

    Saai en ongeloofwaardig.

Lees meer