The Simpsons voorspelden het einde van 'Game Of Thrones'.
Fox The Simpsons voorspelden het einde van 'Game Of Thrones'.

‘The Simpsons’ voorspelde het einde van ‘Game of Thrones’

De langlopende animatiereeks ‘The Simpson’ heeft het weer eens geflikt: na het presidentschap van Trump, het casten van een vrouwelijke Doctor Who en de uitbraak van Ebola, hebben ze ook het einde van ‘Game of Thrones’ voorspeld. Opgelet, spoilers voor de voorlaatste aflevering van ‘Game Of Thrones’ seizoen 8! 

‘The Simpsons’ loopt al zo lang dat het bijna niet anders kan dat ze soms, zonder het zelf te beseffen, de toekomst voorspellen. Dat deden ze blijkbaar ook voor het laatste seizoen van ‘Game of Thrones', merkten enkele kijkers op. De populaire HBO-serie zond deze week de allerlaatste aflevering uit, en de gebeurtenissen daarin komen bijzonder goed overeen met een aflevering van ‘The Simpsons' uit oktober 2017. 

De titel van de thema-aflevering die werd gebaseerd op de HBO-show luidt ‘The Serfsons’, en toont hoe het gezin Simpson uitkijkt over een stad, die volledig verwoest wordt door een draak. 

(Lees verder onder tweets)

Laat Daenerys Targaryen in de voorlaatste aflevering van ‘Game of Thrones’ nu net beslist hebben om uit het niets een stad vol onschuldige mensen plat te branden, in een scène die wel erg hard lijkt op het moment uit ‘The Simpsons’. 

(Lees verder onder foto: een beeld uit aflevering ‘The Bells’, uit ‘Game Of Thrones’)

“Verdorie, ze hebben het weeral geflikt!”, schrijven verbaasde fans op Twitter. Vele kijkers zijn niet tevreden over het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’, en grappen dat de schrijvers van de serie zodanig zonder inspiratie zaten dat ze zich maar hebben gebaseerd op de avonturen van de gele mannetjes. 

Voor de gelegenheid kreeg deze aflevering van ‘The Simpsons’ ook een heuse ‘Game Of Thrones’-stijl intro mee.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer