Getty Images

‘The Voice’ krijgt bezoek van Aloe Blacc

Wannes, Ibe, Margarita, Bram, Fee en Jazz-Lynn. Vier van die zes kandidaten zingen zich vanavond in de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ door naar de grote finale van volgende week. En dat doen ze in het bijzijn van niemand minder dan rapper Aloe Blacc.

In de voorlaatste aflevering van de liedjeswedstrijd krijgen de halve finalisten elk twee kansen om zich te bewijzen: ze brengen elk één solonummer én een duet met hun coach. Enkel de kijkers kunnen vanavond beslissen over hun lot, want de coaches hebben geen stem meer. De kans dat er vanavond iemand zonder kandidaten valt, is dus bijzonder groot. 

Wie doorgaat naar de finale, is nog heel onzeker, maar wat wél zeker is, is dat er vanavond hoog bezoek aantreedt in de show. Aloe Blacc, de zanger van onder meer ‘Wake Me Up’ - het wereldberoemde nummer van wijlen Avicii - komt langs om zijn nieuwe hit ‘SOS’ te brengen. Dat nummer staat op de plaat van Avicii die postuum uitgebracht werd. 

TEAM KOEN

Ibe (17, Genk) zingt ‘Shotgun’ van George Ezra en ‘Yellow’ van Coldplay met zijn coach Koen.

Wannes (16, Bocholt) brengt ‘Never Enough’ uit ‘The Greatest Showman’. Samen met Koen zingt hij ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake.

TEAM BART

Bram (22, Zele) zingt ‘Like I Love You’ van Lost Frequencies. Het duet met coach Bart wordt ‘Don’t Look Back’ van Peter Tosh en Mick Jagger.

TEAM ALEX

Margarita (20, Wetteren) brengt ‘One Kiss’ van Dua Lipa en ‘I’ve Got You Under My Skin’ van Ben l’Oncle Soul met haar coach Alex.

TEAM NATALIA

Fee (24, Gent) covert ‘Is This Love’ van Bob Marley. Samen met Natalia zingt ze ‘God Is A Woman’ van Ariana Grande.

Jazz-Lynn (39, Herent) brengt ‘Promise Me’ van Beverly Craven. ‘Pray’ van Sam Smith zingt ze samen met haar coach.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer