Instagram

Alex van Temptation haalt eerste plaats in fitnesswedstrijd

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost (en wat andere lichaamsstoffen ook), maar het heeft ook zijn vruchten afgeworpen: Alex Maas, u beter bekend als verleider Alex, heeft de eerste plaats behaald in zijn eerste fitnesswedstrijd.

Gisteren vond in Nederland de Juliette Bergmann Cup plaats, een bodybuildingwedstrijd. Verleider Alex traint al maanden om daar een goed resultaat neer te zetten, en vorige week bleek al dat dat niet altijd even gemakkelijk liep. Maar het loodzware parcours heeft ergens toe geleid: Alex heeft in zijn categorie de eerste prijs binnengehaald. En dat voor zijn eerste wedstrijd.

Alex won in de categorie 'Men's Physique'. In die categorie doen geen echte bodybuilders mee (waarbij het gaat om maximale spierontwikkeling), maar gaat het om "gestroomde fysieken zonder extremen". De IFBB (Internationale Federatie van BodyBuilding & Fitness) omschrijft het als volgt: "Een afgetrainde, knappe beachboy-look die je meteen op de cover van een fitnessmagazine kan plaatsen".

De verleider zelf is dolgelukkig met zijn eerste plaats. "Wat een geweldig gevoel", klinkt het op Instagram. En hoe hij zijn overwinning gevierd heeft? Met een stevige portie taart, zoals hij zelf voorspelde.

This feeling #jbc2017 #jbc #mmp
First place #jbc2017 #jbc #mmp
First place #jbc2017 #jbc #mmp

9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Pieterjan Labath

    Jaaaah helemaal zuiver dat zie je zo hahaha. Iedereen die zelf met sport bezig is weet dat je dit niet zuiver kunt bereiken.... Lekker jezelf kapotspuiten en slikken. Wacht binnen 10 jaar....

  • Wim Dobbels

    Dat achterstevoren petje maakt het af....