Screenshot

Alex van Temptation traint zo hard dat hij over zijn nek gaat

Op Temptation Island doet hij iedere week hard zijn best om Rosanna in zijn bed te krijgen, maar in het echte leven is verleider Alex met heel andere zaken bezig. Hij traint hard voor een bodybuildingwedstrijd. Iets té hard soms.

Nu zondag vindt de Juliette Begmann Cup plaats, een bodybuildingwedstrijd in Apeldoorn (Nederland). Alex Maas traint al maanden keihard om daar een goede indruk te maken, en dat loopt niet over rozen. Op zijn YouTube-kanaal licht hij in zijn eerste vlog een tipje van de sluier op over hoe zijn fitnessroutine er nu precies uit ziet. En dat is duidelijk niet van de poes: op een bepaald moment is hij zo diep gegaan op de training dat hij moet overgeven.

Daarnaast neemt hij ook nog een hoop supplementen en neemt hij poseerlessen in de vlog. Op Instagram vertelt hij ook meermaals over zijn fitnessplannen. Zo staat hij elke dag om half zeven op om een uur cardiotraining te doen op zijn nuchtere maag. Hij eet ook zo gezond mogelijk, waaronder vooral veel vis. "Een kutzooi", noemt hij het in de video. Hij geeft toe dat hij twijfelt om op te geven, maar bijt dan toch maar door. "Opgeven zit niet in mijn aard", klinkt het. Hij hoopt zondag op een podiumplaats, maar liet via Instagram al weten dat hij sowieso een stuk taart zal verorberen na de wedstrijd, ongeacht de uitslag. "Ik heb ze al besteld", klinkt het. "Salted caramel, oreo en marsepein."

Slechts 9 dagen verwijdert van mijn eerste echte wedstrijd, wel of geen podium taart eet ik sowieso wel om precies te zijn gister besteld - salted caramel - oreo - marsepijn CAN'T WAIT @thefactorysportandfun
Ready to bring my best shape ever to the stage. Thanks for the posing class @michaelbruijstens !Tomorrow 1st vlog live on Facebook & Youtube!

13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Pietje Pluk

    Wat een sukkeltje haha

  • G B

    Bende haters allemaal... ik moet hem niet op temptation, maar wel respect voor zijn harde werk... typisch of toch weer die uitspraken over spuiten enzo, tssss man man