Amazon-reeks rond ‘Lord Of The Rings’ krijgt nu al tweede seizoen.
AFP Amazon-reeks rond ‘Lord Of The Rings’ krijgt nu al tweede seizoen.

Amazon-serie ‘The Lord of the Rings’ krijgt nu al tweede seizoen

De opnames voor het eerste seizoen van de nieuwe Amazon-serie over ‘The Lord of the Rings’ moeten nog beginnen, maar de ontwikkelaar heeft nu al een tweede seizoen aangekondigd. Dat meldt Deadline.

De aankondiging van een tweede seizoen betekent ook een aanpassing van het draaischema. Nadat de eerste twee afleveringen van seizoen één gefilmd zijn, ligt de productie even vier tot vijf maanden stil om te werken aan de scripts voor seizoen twee. Dit is vrij gebruikelijk voor series die meerdere seizoenen achter elkaar draaien, omdat de producers zo de kans krijgen om het geschoten materiaal, als ware het een pilot-aflevering, te bekijken en te beoordelen. Op deze manier is het script voor seizoen twee op tijd af en kan er zelfs al iets van tijdens de opnames voor seizoen één van gefilmd worden.

De serie speelt zich af in het fictieve Midden-aarde en krijgt verhaallijnen voorafgaand aan J.R.R. Tolkiens The Fellowship Of The Ring. De cast moet nog bekendgemaakt worden, maar gefluisterd wordt dat Will Poulter (‘We’re the Millers’), Markella Kavenagh (‘The Cry) en Joseph Mawle (‘Game of Thrones’) een rol zullen spelen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer