3 Andy Peelman.
Kristof Ghyselinck Andy Peelman.

Exclusief voor abonnees

Andy Peelman maakt zich geen illusies over nieuw programma: “Er zitten mensen klaar om mij af te kraken”

Vrolijke acteur blijkt ernstige flik. Andy Peelman (36) verrast in ‘Andy Op Patrouille’ op VTM, en ook bij ons toont hij zich van zijn meest serieuze kant. “Als ik naar ‘De Rechtbank’ kijk, snap ik waarom Vlaanderen almaar rechtser stemt”, zegt Andy. En ook voor de makers van ‘De Buurtpolitie’, zijn bazen dus, is hij kritisch.

Andy, die ook in het echte leven politie-inspecteur is, mag voor zijn eerste eigen VTM-programma op bezoek gaan bij buitenlandse politiediensten. En dus moet hij noodgedwongen snoeien in zijn agenda. Om te beginnen worden zijn opnamen voor ‘De Buurtpolitie’ minder intensief, al blijft hij wel prominent op het scherm aanwezig.

“Dat klopt”, vertelt Andy. “Ik heb minder draaidagen. Omdat ik nu al amper thuis ben. Ik ben al twee jaar lang quasi zeven op zeven aan het werken. Ik moet wat meer aan mezelf denken. Léven, genieten. ’t Is niet de bedoeling dat ik de rijkste mens op ’t kerkhof word.”

Enkele van je collega’s zagen hun rol in ‘De Buurtpolitie’ geschrapt. En dat was - in tegenstelling tot bij jou - níet hun eigen keuze. Wat vind jij van die ‘vernieuwingsoperatie’?

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer