5
Familie

Exclusief voor abonnees

Ann Van den Broeck combineert de Winterrevue met pittige rol in ‘Familie’: ‘Ik ga er wel op letten om niet nog eens in een dip te belanden”

Het gaat hard voor Ann Van den Broeck (43). Nog dit jaar vult ze zestien zalen met ‘Winterrevue’ en in ‘Familie’ brengt ze als ex-liefje van Lars (Kürt Rogiers) de poppen aan het dansen. Een tijdelijke rol. ‘Eerst vond ik dat een voordeel maar nu zou ik toch graag blijven’, zegt Ann in Dag Allemaal.

Ondanks haar overvolle agenda blijft de kerst­periode voor Ann de mooiste tijd van het jaar. ‘Elk jaar nodigen we mijn familie en die van Stany (Crets, haar partner, nvdr) uit’, zegt Ann. ‘Stany kookt graag bij zulke gelegenheden. De voorbije jaren toverde hij een uitgebreid, maar vooral overheerlijk feestmaal op tafel. Dit jaar pakken we het anders aan. We hebben het aperitief, het voorgerecht en nagerecht verdeeld onder de genodigden. Dat scheelt toch een hoop werk in deze drukke periode.’ (lacht)

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer