VRT

Annemie Struyf beëindigt 'Eviva España'... in België

"Niet representatief! Sensatie! " Heel wat Vlamingen die in Spanje wonen, reageerden ontgoocheld op 'Eviva España', de reeks waarin Annemie Struyf Vlamingen in Spanje bezoekt. Zo zou de reportagemaakster vooral 'marginale' Belgen in beeld hebben gebracht. Lulkoek, vond Struyf. "Beseffen ze trouwens niet hoe kwetsend dat is ten opzichte van die mensen?"

Vanavond rondt Annemie haar reis verrassend af in België. Daar treft ze niet alleen oude bekenden Sabah en Debby, maar ook Raf en Birgit aan. Zijn ze definitief teruggekeerd uit Spanje? Of komen ze hier gewoon op bezoek? 

'Eviva España’, 20.40 uur op Eén

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rosita Moerman

    Ik vind het programma van Annemie goed ,een eerlijk beeld van de realiteit . Veel mensen hebben deze droom . Door dit programma zie je de voor en nadelen en hoe de mensen hun weg vinden in het buitenland . Doe zo voort annemie ,ik kijk uit naar u nieuw programma .

Lees meer