VTM

Axel Daeseleire bekent dat hij worstelde met verslaving: “Er is een periode geweest dat ik bijna elke dag dronk”

In ‘Wat een Dag’ lichtte Axel Daeseleire een tipje van de sluier op over zijn nieuwe programma, dat voorlopig ‘Five Days Inside' heet. Daarin brengt de acteur en presentator vijf dagen door in moeilijk toegankelijke plaatsen, waaronder een crisiscentrum voor mensen die verslaafd zijn aan verdovende middelen. Het kwam dicht bij huis voor de presentator. “Er is een periode geweest dat ik elke dag dronk”, bekende hij. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Axel bezocht onder meer al De Lovie in Poperinge, een instelling voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, een brandwondencentrum en het Psychiatrisch Centrum in Gent-Sleidinge, een crisiscentrum voor toxicomanie (verslaving aan verdovende middelen, red.). En dat laatste bezoek bracht herinneringen naar boven bij de presentator. “Ben jij verslaafd aan iets?”, vroeg Davy aan Axel. “Geweest, ja", geeft het schermgezicht toe. “Ik heb gerookt en als ik eerlijk ben, is er ook een periode geweest waar ik bijna dagelijks alcohol dronk. Ik ben niet zo’n fantastische slaper. Toen dacht ik dat ik rapper in slaap zou vallen als ik een glas dronk.” Die tactiek bleek echter niet te werken en dus gooide Axel het over een andere boeg.

Het programma ‘Five Days Inside’ zal pas in maart of april 2020 op VTM te zien zijn. 

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • herman de genst

    Peter Janssens heeft groot gelijk , er is een groot verschil tussen drinken en drinken , iets drinken om te kunnen slapen is iets anders dan van s morgens vroeg naar de fles grijpen en niet voor 1 glaasje maar de ganse dag door , en inderdaad is Vodka de uitgelezen drank , geurloos en liefst in een plastiek fles van spa of noem maar op , kan men lekker met zich meesleuren zonder op te vallen , en ik kan het ook weten net als Peter .

  • raf janssens

    “Ik heb gerookt en als ik eerlijk ben, is er ook een periode geweest waar ik bijna dagelijks alcohol dronk." Ik ook Axel, maar ik noem dat genieten van het leven en geen verslaving zoals de mainstream ons wil opdringen.

Lees meer