2 David Tennant en Michael Sheen
ANP David Tennant en Michael Sheen

BBC lanceert corona-komedie met David Tennant en Michael Sheen: “Belangrijk om ook nu te lachen”

David Tennant en Michael Sheen verschijnen opnieuw samen op televisie. De acteurs zijn te zien in de nieuwe BBC One-serie ‘Staged’: een komedie over de lockdown. Eerder speelden ze al samen in de fantasy-reeks ‘Good Omens’. 

‘Staged’ gaat over de cast van een toneelstuk dat wordt stopgezet vanwege het coronavirus. Het toneelstuk zou op West End te zien zijn, dus de cast probeert de repetities toch in goede banen te leiden, ondanks de crisis.

“Het is juist nu belangrijk om het publiek humor te brengen. Deze ondeugende show laat ook zien hoe goed Michael en David zijn”, zegt de content-director van BBC, Charlotte Moore, over de serie.

Ook Georgia Tennant, Anna Lundberg en Lucy Eaton zijn in de serie te zien. De zes afleveringen duren allen een kwartier.

2 Michael Sheen en David Tennant in 'Good Omens'.
Amazon Prime Michael Sheen en David Tennant in 'Good Omens'.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer