De eerste beelden uit 'De Mol' zijn er.
VIER De eerste beelden uit 'De Mol' zijn er.

Bekijk de eerste beelden uit ‘De Mol’, nieuw seizoen start op zondag 8 maart

Ze maken er jaar na jaar hun werk van bij productiehuis Woestijnvis: de avonturen van ‘De Mol’ moeten en zullen een geheim blijven. Tot het ogenblik dat de afleveringen op televisie een publiek moeten vinden. En dus kunnen we nu pas bekend maken dat ‘De Mol 2020’ start op zondag 8 maart. 

Dat is exact drie weken na de start van ‘Blind Getrouwd’ op VTM en van ‘Twee tot de Zesde Macht’ op Eén. De clash die vroeger op maandagavond werd beslecht, zal nu dus op zondagavond worden uitgevochten.

Door te starten op 8 maart, met finale op 26 april, weten we dat het een ‘gewone Mol’ wordt met zeven reguliere afleveringen. Indien er tien kandidaten zijn, moet er al bij de eerste aflevering één deelnemer naar huis. Eerder raakte immers bekend dat de finale van ‘De Mol’ voorzien is voor zondag 26 april. De die hard-fans konden de voorbije dagen via een ingenieuze zoektocht al aan tickets voor die finale in de Antwerpse Kinepolis geraken. Op 3 mei is er nog een ‘making off’-slot.

Naast ‘De Mol’ zal VIER op zondagavond ook het sketchprogramma ‘Influencers’, met o.a. Bart De Pauw als regisseur, uitzenden. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer