VTM

Blooper in 'Familie': Veronique al vier jaar zwanger

In 'Familie' brachten de zwangere Veronique (Sandrine André) en haar partner Lars (Kürt Rogiers) een eerste bezoek aan de gynaecoloog. Tijdens één van de scènes werd een echografie getoond, die op fansites wat reacties uitlokte. 

Sommigen vonden dat er op de monitor een wel zeer grote, bijna volgroeide foetus te zien was. Nochtans is het personage niet hoogzwanger. De geboorte is pas voorzien voor eind juni, rond de seizoensfinale.

Eén alerte soapliefhebber merkte met enig leedvermaak een ander detail op. Hij zag dat de datum van de echo 24-7-2015 was. Zijn conclusie: "Het zal in elk geval een supergroot kind worden, want het zit nu al meer dan vier jaar in de buik!" Waarop een andere kijker aanvulde: "Nog straffer dan een olifantendracht, want die duurt maar 18 tot 22 maanden." 

Bekijk ook: Mathias wil graag weten of hij de vader is

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

'Familie', 20 uur op VTM

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jenka Janssen

    Mathias is onvruchtbaar dus kan de vader niet zijn ze hebben dat ooit gezegd Dat hij onvruchtbaar is

  • Jens Destoop

    Familie is toch één grote blooper...

Lees meer