2 Caroline Flack
BrunoPress/PhotoShot Caroline Flack

Britse ‘Love Island’-presentatrice Caroline Flack (40) onverwachts overleden

De Britse presentatrice Caroline Flack, onder meer bekend van ‘Love Island’ en ‘The X Factor’, is vandaag op 40-jarige leeftijd onverwacht overleden. Het bij de Britten bekende tv-gezicht werd levenloos gevonden in haar Londense appartement.

Een advocaat van de familie bevestigde aan onder meer de gezaghebbende The Independent  dat de presentatrice uit het leven is gestapt.

Flack kwam de afgelopen maanden in het nieuws omdat ze haar vriend, model Lewis Burton (27), zou hebben mishandeld. De presentatrice zou hem ernstig hebben verwond door met een lamp op zijn hoofd te slaan terwijl hij sliep. Flack ontkende de beschuldigingen afgelopen december, maar nam wel ontslag bij het in Engeland enorm populaire realityprogramma Love Island. Een Vlaams-Nederlandse versie van dit datingprogramma werd in voorjaar 2019 uitgezonden op Vier, met Viktor Verhulst als co-presentator. 

Flacks vriend wilde volgens Britse media niet dat de lokale autoriteiten de presentatrice zouden vervolgen. Hij sprak volgens The Guardian van een ‘heksenjacht’ na haar arrestatie, die groot werd uitgemeten in de pers. Caroline zou volgende maand weer voor de rechter verschijnen.

Tot die tijd mocht ze geen contact hebben met haar vriend, die haar gisteren op Instagram nog een fijne Valentijnsdag wenste. ‘Ik hou van je’, schreef hij bij een foto van zichzelf en Flack.

Caroline was een bekende naam in eigen land, bijvoorbeeld dankzij het presenteren van talentenjacht ‘The X Factor’ in 2015. Een jaar eerder won ze het twaalfde seizoen van de populaire dansshow ‘Strictly Come Dancing’.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

2 Lewis wenste zijn vriendin gisteren nog een fijne Valentijnsdag
Instagram Lewis Burton Lewis wenste zijn vriendin gisteren nog een fijne Valentijnsdag

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Berthie Gijsen

    Zeer triestig is dit.

  • Chris Hom

    Wat mensen elkaar toch kunnen aandoen? RIP

Lees meer