Albatros
Canvas Albatros

Canvas komt met opvolger voor 'Bevergem': 'Albatros'

Productiehuis 'De Wereldvrede' maakte eerder al het bejubelde 'Bevergem' en het spannende 'Cargo'. 'Albatros', voorlopig nog een werktitel, draait rond 13 zwaarlijvige Vlamingen die twee weken op retraite gaan naar de Ardennen. Ze volgen er een confronterend afslankingskamp om hun obesitasdemonen te bestrijden.

De reeks werd geschreven door acteur Dominique Van Malder, die we kennen van Radio Gaga en zelf ook in de reeks gaat spelen. Ook Wannes Destoop schreef mee en neemt de regie op zich. Wannes, afkomstig van Waregem, maakte eerder al Badpakje 46, dat de juryprijs kreeg op het Filmfestival van Cannes in 2011. Ook regisseur Tom Dupont, die Dominique nog kent van bij Theater Antigone in Kortrijk en afkomstig van Lauwe, werkte mee aan het script. Over de cast is nog niet officieels bekend, maar officieus vielen al enkele straffe namen te horen, waaronder een paar West-Vlaamse klasbakken.

Als alles goed gaat, starten de opnames volgende zomer. De reeks zal te zien zijn op Canvas.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer