2
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Christel Domen is al jaren grotendeels werkloos: “Voor de VDAB ben ik geen actrice, maar een profiteur”

“Ze hebben mij altijd gevraagd voor de rol van het mooie, jonge meisje... Maar dat ben ik niet meer”, zegt Christel Domen (56), vanaf deze week weer te zien in de herhalingen van ‘Lili en Marleen’ op VTM. De actrice is de jongste jaren vaak werkloos.En dat wordt haar door de VDAB kwalijk genomen, ondervindt ze.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

192 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • BERT VAN ELST

    ze is en blijft een sterke actrice... dat is waar ze sterk in is en in die sector zou ze ook werk moeten kunnen vinden, hoeveel bejaarden zitten er in familie/thuis ? ik wens kristel veel succes in haar zoektocht naar werk.

  • Ronny Van Cleempoel

    Beste Sandra, ik moet je even corrigeren.Minister Muyters heeft in 2017 verklaard dat er 209.000 werklozen waren .Daarbij waren 6300 bruggepensioneerden. 10.453 pers. zijn meer dan 20 jaar werkloos waarvan 974 vlamingen.In 1987 kon je na 12 jaar voltijds, max.24 maanden werkloosuitkering krijgen .En alle dagen stempeltje gaan halen. In jaren 90 is dat onbeperkt geworden. De mensen die 20-35 jaar werken en hun baan verliezen die worden gestraft .Het Paradijs voor andere.

Lees meer