2
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Christel Domen is al jaren grotendeels werkloos: “Voor de VDAB ben ik geen actrice, maar een profiteur”

“Ze hebben mij altijd gevraagd voor de rol van het mooie, jonge meisje... Maar dat ben ik niet meer”, zegt Christel Domen (56), vanaf deze week weer te zien in de herhalingen van ‘Lili en Marleen’ op VTM. De actrice is de jongste jaren vaak werkloos.En dat wordt haar door de VDAB kwalijk genomen, ondervindt ze.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

191 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK VAN DESSEL

    De VDAB lijkt er enkel te zijn om al of niet politiek benoemden op een job als "adviseur" binnen die organisatie te trakteren om die op de arbeidsmarkt immer en overal gediscrimineerde 50+doppers te pesten. Hoevelen die inmiddels gepensioneerd zijn zouden dat ook niet meegemaakt hebben ?

  • DIRK VAN DESSEL

    Ondanks het feit dat "discriminatie op basis van leeftijd" in de wet gebeiteld staat is het overal nog schering en inslag, evenwel zonder dat expliciet toe te geven uiteraard. Destijds stond er in quasi alle personeelsadvertenties ;"max leeftijd 35 j." nu mag dit niet meer wegens "discriminatie" . Maar waar zou het dan toch niet geïmplementeerd worden ? Quasi nergens !

Lees meer