2
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Christel Domen is al jaren grotendeels werkloos: “Voor de VDAB ben ik geen actrice, maar een profiteur”

“Ze hebben mij altijd gevraagd voor de rol van het mooie, jonge meisje... Maar dat ben ik niet meer”, zegt Christel Domen (56), vanaf deze week weer te zien in de herhalingen van ‘Lili en Marleen’ op VTM. De actrice is de jongste jaren vaak werkloos.En dat wordt haar door de VDAB kwalijk genomen, ondervindt ze.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

192 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • DIRK VAN DESSEL

    De VDAB lijkt er enkel te zijn om al of niet politiek benoemden op een job als "adviseur" binnen die organisatie te trakteren om die op de arbeidsmarkt immer en overal gediscrimineerde 50+doppers te pesten. Hoevelen die inmiddels gepensioneerd zijn zouden dat ook niet meegemaakt hebben ?

  • DIRK VAN DESSEL

    Ondanks het feit dat "discriminatie op basis van leeftijd" in de wet gebeiteld staat is het overal nog schering en inslag, evenwel zonder dat expliciet toe te geven uiteraard. Destijds stond er in quasi alle personeelsadvertenties ;"max leeftijd 35 j." nu mag dit niet meer wegens "discriminatie" . Maar waar zou het dan toch niet geïmplementeerd worden ? Quasi nergens !

Lees meer