Onder meer de bejubelde HBO-reeks 'Succession' (foto) bekroond met de Emmy Award voor Beste TV-serie, is via Telenet Play te bekijken.
AP Onder meer de bejubelde HBO-reeks 'Succession' (foto) bekroond met de Emmy Award voor Beste TV-serie, is via Telenet Play te bekijken.

Coronavirus gooit roet in het eten: Telenet schrapt actie maand gratis Play in HUMO

Normaal gezien zou in het weekblad HUMO deze week een code staan voor een maand gratis toegang tot Play van Telenet, de catalogus met onder meer HBO-series en een pak films. Maar de telecomoperator heeft die actie uitgesteld wegens het coronavirus.

HUMO en Telenet organiseren af en toe acties waarbij klanten een tijdje gratis kunnen proeven van de premiumdiensten van Telenet. De aangekondigde actie van deze week gaat echter niet door.

“We hebben deze week alle commerciële acties die een impact kunnen hebben op ons contactcenter stopgezet”, zegt Telenet-woordvoerster Isabelle Geeraerts. “Het was een lastige afweging, want we weten dat veel mensen net nu Play willen kijken.”

Het contactcenter van Telenet wordt dezer dagen overspoeld door oproepen. Mensen werken vaker van thuis, en bellen dan sneller met internetproblemen. Bovendien kunnen klanten met problemen momenteel niet terecht in de Telenet-winkels, die dicht moeten blijven. Het is nog niet duidelijk wanneer de actie dan wel zal plaatsvinden. 

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kelly Verlinden

    'samen erdoor' met oude films die niemand interesseert. Netflix tien maal beter dan de rommel van play.

  • Carl De Ley

    Ondersteuning voor een gratis maand électricité en gas, sommige bedrijven zoals Lampiris verlagen hun elektriciteitskosten, prachtig. En wat doet Telenet? Niets, zou er niet van verschieten dat morgen weer de prijs naar boven gaat. Hup hup allen naar Orange.

Lees meer