Annie Geeraerts
VTM Annie Geeraerts

De Bomma uit ‘Familie’ dan toch niet in ‘Gert Late Night’: “Geen toestemming van VTM”

Annie Geeraerts  (93), die al jarenlang ‘de bomma’ speelt in ‘Familie’, mag van VTM niet naar ‘Gert Late Night’. Ze werd nochtans aangekondigd als één van de bootgasten van Gert Verhulst en James Cooke voor volgende week.

Normaal gezien zou ze volgende week op de boot verblijven, samen met Clara Cleymans en Alex Agnew. Maar zender VTM had liever niet dat ze zomaar naar de concurrentie trok. “De hele ploeg van Gert Late Night keek geweldig uit naar de komst van de iconische bomma van Familie, en ook Annie zelf had er veel zin in”, zegt woordvoerder van VIER Kristof Demasure in de Gazet Van Antwerpen. “We kunnen alleen maar betreuren dat nu ook acteurs, die niet eens exclusief aan een zender verbonden zijn, steeds harder onder druk gezet worden om niet aan een succesvolle talkshow mee te werken.”

Voor VTM is het een kwestie van principe, want de vraag werd nooit eerst aan de zender gesteld. “Vier heeft ons deze keer géén vraag gesteld. Dat is niet de manier waarop wij werken. We vernamen het pas later en zijn op de rem gaan staan. Die afspraak geldt overigens niet alleen voor wie een exclusiviteitscontract heeft, maar voor alle zenderbepalende schermgezichten.” Jammer dus voor Annie, maar een tripje naar de Evanna zit er niet in.

65 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rik Hofman

    Gunther Levi gaat. Die heeft meer ballen.

  • Philippe cauwels

    93 jaar een gezegende leeftijd maar zo te zien nog te jong om zelf te mogen beslissen over wat ze wil doen. PROFICIAT VTM ( schandalig)

Lees meer