RV

De Flintstones krijgen een reboot: nieuwe animatieserie in de maak

Een nieuwe animatieserie rond The Flintstones is in de maak. Producenten Warner Bros. Animation en Brownstone Productions werken aan een reboot van de legendarische reeks, meldt Variety.

Het project bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase, maar het zou gaan om een geanimeerde serie voor volwassenen die tijdens primetime moet worden uitgezonden en waarin personages uit ‘The Flintstones’ te zien zijn. Er is nog geen netwerk dat zich aan het project heeft verbonden.

‘The Flintstones’ was tussen 1960 en 1966 te zien op de Amerikaanse zender ABC. De tekenfilmserie rond Fred, Wilma en Pebbles Flintstone en hun buren Barney, Betty en Bamm-Bamm Rubble liep 150 afleveringen lang. In de jaren daarna verschenen twee films over The Flintstones en werd twee keer geprobeerd een spin-offserie te lanceren. Deze werden echter geen groot succes.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer