5
VTM

De laatste duels zijn gestreden: deze 12 stemmen gaan door naar liveshows van ‘The Voice’

De laatste zangduels werden vanavond uitgevochten, de kandidaten die vanaf volgende week aantreden in de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn bekend. Na de Blind Auditions, de Knockouts en de Battles blijven nog 12 toppers over uit team Natalia, Alex, Koen en Bart. De liveshows worden volgende week afgetrapt, voor de kandidaten allemaal hun vuurdoop op het grote podium.

In de tweede aflevering van de Battles streden de kandidaten dus voor een felbegeerde plek in de liveshows door samen - maar ook tegen elkaar - te zingen in de iconische zangarena. De Battles werden hard gespeeld, want elke coach moest samen met zijn hulpcoach weer enkele hartverscheurende keuzes maken en zijn team voor de helft uitdunnen. Dit waren de battles van vanavond:

Girlpower troef met ‘Tightrope’ van Nisrine & Margarita.

Charlotte en Elise brengen dromerige ‘Fade Into You’.

Elien en Jazz-Lynn zingen een betoverende versie van ‘Angel’.

‘Hurt Somebody’ van Benjamin en Fee zorgt voor sfeer.

Glen en Christophe brengen ‘Champagne Supernova’.

Miro en Daria brengen het krachtige ‘Say Something’.

Dit zijn de teams! 

Elke coach heeft dus nog 3 kandidaten in de running, waarvan slechts één talent zich na 4 weken dé Voice van Vlaanderen mag noemen. “Ik kijk er naar uit om fantastische dingen met mijn team te doen tijdens de liveshows”, zegt Natalia. En óf het fantastisch wordt. De 12 beste stemmen van dit seizoen zullen voor heel wat muzikale hoogtepunten zorgen in de studio. Met deze teams trekken de coaches naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen.

TEAM NATALIA

Van links naar rechts: Jazz-Lynn (39), Fee (24), Miroslav (26)

5 Team Natalia.
VTM Team Natalia.

TEAM ALEX

Van links naar rechts: Christophe (28), Charlotte (22),  Margarita (20)

5 Team Alex.
VTM Team Alex.

TEAM KOEN

Van links naar rechts: Ibe (17), Wannes (16), Rune (17)

5 Team Koen.
VTM Team Koen.

TEAM BART

Van links naar rechts: Bram (22), Karim (27), Petra (44)

5 Team Bart.
VTM Team Bart.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lieve Geyter

    @Lily hij hoeft niet te kunnen zingen om zijn vak te kennen. Als er iemand muzikaal is is hij dat wel. Die gasten kunnen zingen maar arrogantie op de werkvloer wordt niet geapprecieerd! Je spreekt niet tegen een ervaren persoon daar heb je respect voor maar dat kennen de jongeren tegenwoordig niet! Alex zegt zijn mening draait niet rond de pot en hij is juist op muzikaal vlak. Dat noem ik jureren! Daar heb jij geen kaas van gegeten precies!

  • gerard wauters

    Alex had overschot van gelijk. Zoals die gasten daar stonden en slecht zongen kan je toch geen pluim op hun hoed zetten. Soms moeten ze eens voelen dat het menens is.

Lees meer