6
VRT

De seizoensfinale van Thuis: wat is er met Waldek gebeurd?

Vanavond viel het doek over het 22ste seizoen van een van Vlaanderens favoriete soaps. De finale van Thuis zat naar goede gewoonte weer vol cliffhangers: de makers stuurden de fans met heel wat vragen de zomer in. Dé hamvraag van de avond: wat is er met Waldek gebeurd?

Opgelet: hieronder geven we de cliffhangers van de aflevering weg. Lees niet verder als u het einde nog niet wil weten.

Waar is Waldek?

Dat Frank zijn vroegere beste vriend in elkaar sloeg langs het kanaal, dat wisten we intussen al. Hij en Eddy doen hun uiterste best om de gebeurtenissen te verbergen voor de politie, maar uiteindelijk vreet Eddy's schuldgevoel te hard en bekent hij de knokpartij aan agent Tim. Maar dat verklaart natuurlijk nog niet waarom Waldek verdwenen is. Is hij in het kanaal gesukkeld?

De schrijvers gaven de man echter geen verdrinkingsdood. Op het einde wordt duidelijk dat hij opgesloten zit in een of andere kelder, vastgebonden op een stoel. Tijdens het laatste moment van de aflevering ziet hij iemand binnenwandelen en barst hij in tranen uit. Is het Frank? Simonne? Rosa? Of toch Julia?

6
VRT

Koekjes voor Luc

Julia is een bezige bij in deze seizoensfinale. Ze verliest steeds meer haar grip op de werkelijkheid en doet haar uiterste best om Luc iets aan te doen. Als een volleerde zwarte weduwe draait ze enkele pillen in haar koekjesdeeg en brengt hem een bezoekje. Hij eet de 'lekkernij' met veel smaak op, en valt daarna in een diepe slaap. Julia doet vervolgens haar uiterste best om haar sporen te wissen. Zal Luc nog ontwaken? En heeft Julia hem wel de juiste koekjes gegeven, want ook Lowie, Adil en Bob eten met smaak van haar creatie?

6
VRT

Het gevecht om Sandrine

Ook al gaf Marianne 50.000 euro aan Mayra om op te krassen, die is niet van plan om haar relatie met dochter Sandrine op te geven. Ze neemt ze mee uit zwemmen, maar moet op het laatste moment toch even weg. Sandrine blijft alleen voor de televisie achter. Tot de bel gaat en het meisje de deur opent. En verdwijnt. Is ze met iemand meegegaan? Of is ze ontvoerd?

6
VRT

Karin en Tom

Het geluk van Karin was geen lang leven beschoren. Haar relatie met Steven ligt in puin nadat ze hem opbiechte waarom ze het bestaan van hun zoon Kobe verzweeg. Uit wanhoop stort ze zich nog maar eens op collega Tom voor een wilde kus. Zal Tom nog maar eens bezwijken? Zullen ze betrapt worden?

6
VRT

Mislukt aanzoek

De lieve Dieter ziet de toekomst met Nancy helemaal zitten, en vraagt haar ten huwelijk terwijl zij aan het poetsen is. Die lijkt daar echter helemaal niet blij mee en trapt het kwaad af. De arme Dieter weet niet waar hij het heeft. Dan toch geen happy ending voor de twee?

6
VRT

Is Olivia zwanger?

Olivia voelt zich al een tijdje niet zo lekker, en besluit in de laatste aflevering van het seizoen toch maar om een zwangerschapstest te doen. Het resultaat daarvan blijft echter voorlopig geheim. Een nieuwe Thuis-baby op komst? Of toch vals alarm? We weten het pas in september.

Lees meer