3 De Britse gravin Alexandra Tolstoj beleefde een sprookjesromance met de Russische miljardair Sergej Pugachev.
Telefacts Zomer De Britse gravin Alexandra Tolstoj beleefde een sprookjesromance met de Russische miljardair Sergej Pugachev.

Exclusief voor abonnees

De sprookjesromance met een dramatisch einde: zo verwoestte Vladimir Poetin de relatie van de Britse gravin Alexandra Tolstoj

‘De gravin en de Russische miljonair’: het zou de titel van een sprookje van de gebroeders Grimm kunnen zijn. De BBC-documentaire, die dinsdag ook te zien was in ‘Telefacts Zomer’, over de romance tussen de Britse gravin Alexandra Tolstoj (46) en de miljardair Sergej Pugachev (57) kent echter geen ‘happy end’. En daar heeft niemand minder dan de huidige Russische president Vladimir Poetin iets mee te maken. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sarah Olemans

    Oh meneer Nicolaas is dat echt zo? Ik heb die docu gezien en dacht dat het een lieve man was tot op het einde wat hij dan met zijn vrouw gedaan heeft. Met zo iemand hoeft men niet mild te zijn

  • Michaël Nicolaas

    Honderden miljoenen reddingsgeld verdwenen maar meneer leeft nog steeds goed in een kasteel in Frankrijk. Geen wonder dat hij door de Russen achterna gezeten wordt. Diefstal van belastingsgeld.

Lees meer