11
VTM

Exclusief voor abonnees

De trouwjurk, de ringen en het feest: wie betaalt in ‘Blind Getrouwd’ de rekening?

Achter de schermen van ‘Blind Getrouwd’: deel 1

In ‘Blind Getrouwd’ zien we hoe wildvreemden met elkaar gematcht worden en in het huwelijksbootje stappen. Maar werd het wel die onvergetelijke dag waar iedere bruid van droomt? En hadden de koppels tijdens de opnames eigenlijk zelf iets in de pap te brokken? Wij gingen achter de schermen en beantwoorden de vragen die kijkers zich stellen. Vandaag deel 1: het huwelijk. 

Bij een huwelijk komt heel wat kijken. De locatie, de jurk, de ring: alles moet perfect zijn. Dat is voor Lenny en Jolien, Joke en Stijn, Joris en Annelies en de andere koppels uit ‘Blind Getrouwd’ niet anders. Voor hun jurk klopten de bruiden aan bij JPC Collection in Antwerpen. De gerante, Gaïana Thoen, werd destijds bij de start van het eerste seizoen door VTM gevraagd. “Ja, het is intussen het vierde seizoen dat wij dit doen. Een zeer positieve ervaring”, vertelt ze ons. Ze helpt de aanstaande bruiden bij hun zoektocht naar de perfecte jurk. “Wij krijgen op voorhand van VTM een foto te zien van de dames. Ik vraag hen vervolgens om een moodboard samen te stellen. En dan is het aan ons om uit te zoeken welke jurken wel of niet zouden passen.”

“Het duurste kostuum bij ons kost 1.200 euro. Terwijl je voor een trouwjurk al snel duizenden euro’s kan betalen.”

Zaakvoerder Herenmode De Waele in Sint-Niklaas

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marie Thumas

    Er is er altijd maar 1 die het gelag betaalt: de gewone mens.

  • Jozef Van Schuerbeeck

    Ik veronderstel dat de bedrijven die de outfits en andere zaken leveren aan dit circus dit voor weinig of niks doen. Reclame, weet U wel.

Lees meer