VIER

De winnaar van ‘Bake Off Vlaanderen’ is bekend: “Dit had ik écht niet gedacht!”

Het heeft de drie finalisten Tine, Philip en Jaline bloed, zweet en tranen gekost om in de finale van ‘Bake Off Vlaanderen’ te staan. Er kan er echter maar eentje winnen. De beste bakker blijkt Jaline te zijn. De blondine reageert zelf stomverbaasd op haar overwinning. “Ik had het niet gedacht.”

“Ik kan het nog altijd niet geloven. Ik ben zo blij”, zei de beste bakker van Vlaanderen na haar overwinning. “Dit is het beste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik tril nog. Haar vriend Cédric is in de wolken. “Ik ben heel fier op haar. Ze heeft het verdiend”, zegt hij. Daar is ook de jury van het programma het unaniem mee eens. “Proficiat, Jaline.”

Opmerkelijk detail: het had niet veel gescheeld of Jaline had het programma meteen mogen verlaten. In één van de eerste afleveringen bleek ze de pechvogel van dienst te zijn. Ze liet haar taart voor het oog van de jury vallen, maar kreeg nog een kans. Greet, die de eerste proef gewonnen had, moest toen onverwacht naar huis. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick morel

    Op die leeftijd amaai je moet het maar doen en durven. Wim is voor mij de ster, zonder hem zie ik het niet zitten.

  • Marko Decandt

    Ik denk dat veel mensen Jaline niet als winnares hadden verwacht. Ik persoonlijk was ook vrij teleurgesteld. Het concept van het programma zou wat mogen aangepast worden op dat vlak. Ze zouden een puntentelling over heel het seizoen moeten houden, want zoals vaak gebeurd, een kandidaat bakt alle aflevering maar net goed genoeg, is dan het beste op het einde en wint. Vond zelf niet dat ze het beste bakte in de laatste aflevering. Publiciteit achteraf zal ook meespelen denk ik

Lees meer