VIER

De winnaar van ‘Bake Off Vlaanderen’ is bekend: “Dit had ik écht niet gedacht!”

Het heeft de drie finalisten Tine, Philip en Jaline bloed, zweet en tranen gekost om in de finale van ‘Bake Off Vlaanderen’ te staan. Er kan er echter maar eentje winnen. De beste bakker blijkt Jaline te zijn. De blondine reageert zelf stomverbaasd op haar overwinning. “Ik had het niet gedacht.”

“Ik kan het nog altijd niet geloven. Ik ben zo blij”, zei de beste bakker van Vlaanderen na haar overwinning. “Dit is het beste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik tril nog. Haar vriend Cédric is in de wolken. “Ik ben heel fier op haar. Ze heeft het verdiend”, zegt hij. Daar is ook de jury van het programma het unaniem mee eens. “Proficiat, Jaline.”

Opmerkelijk detail: het had niet veel gescheeld of Jaline had het programma meteen mogen verlaten. In één van de eerste afleveringen bleek ze de pechvogel van dienst te zijn. Ze liet haar taart voor het oog van de jury vallen, maar kreeg nog een kans. Greet, die de eerste proef gewonnen had, moest toen onverwacht naar huis. 

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick morel

    Op die leeftijd amaai je moet het maar doen en durven. Wim is voor mij de ster, zonder hem zie ik het niet zitten.

  • Marko Decandt

    Ik denk dat veel mensen Jaline niet als winnares hadden verwacht. Ik persoonlijk was ook vrij teleurgesteld. Het concept van het programma zou wat mogen aangepast worden op dat vlak. Ze zouden een puntentelling over heel het seizoen moeten houden, want zoals vaak gebeurd, een kandidaat bakt alle aflevering maar net goed genoeg, is dan het beste op het einde en wint. Vond zelf niet dat ze het beste bakte in de laatste aflevering. Publiciteit achteraf zal ook meespelen denk ik

Lees meer