Deze vijf celebrities gaan op zoek naar de liefde. Van links naar rechts: Chey, Diaz, Pommeline, Jarne en Justine.
VIJF Deze vijf celebrities gaan op zoek naar de liefde. Van links naar rechts: Chey, Diaz, Pommeline, Jarne en Justine.

Deze vijf celebs gaan op zoek naar de ware liefde in ‘Celebs Gaan Daten’

In ‘Celebs gaan daten’ gaan vijf celebrities op zoek naar ware liefde. Wie kan hen daar beter bij helpen dan Jani & Goedele?

De vijf celebrities die hun kans in de liefde zullen wagen met gewone Vlamingen zijn Pommeline Tillière, Jarne Baele, Diaz Pena Verlez, Justine De Jonckheere en Chey Ciani.  

Pommeline maakte furore tijdens haar passage in ‘Temptation Island’ 2016. Na haar relatie met Fabrizio is Pommeline naar eigen zeggen het geloof in de ware liefde helemaal kwijt. Met haar deelname aan Celebs Gaan Daten hoopt ze dat daar verandering in komt. 

Jarne werd bekend in Vlaanderen en Nederland door zijn deelname aan Love Island 2019. Daar vond hij helaas niet de ware liefde. 

Justine won in 2011 het felbegeerde kroontje en mocht zich voor één jaar Miss België noemen. De knappe West-Vlaamse is nu zo’n drie jaar single en vindt dat daar verandering in mag komen.

Diaz was geen onopgemerkt persoon in Ex On The Beach Double Dutch. Als single man vindt hij toch dat het tijd is om zich te settlen. 

Chey kennen we, net als Jarne, ook van Love Island 2019. Ze is ondertussen enkele maanden vrijgezel en naar eigen zeggen niet happy single. 

‘Celebs Gaan Daten’, vanaf vrijdag 25 oktober op VIJF.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggie Van Audenhove

    Allez vooruit zijn dat nu ook al celebs? Bekende dating-programma deelnemers was een betere naam geweest. Bekt niet zo lekker weg natuurlijk. Och ja ze komen toch weer eens op tv en dat is het voornaamste.

  • Jelke De Clerck

    Aha, dat zijn de celebs dus

Lees meer