2 Dina Tersago.
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Dina Tersago.

Exclusief voor abonnees

Dina Tersago was vaak van huis weg voor
‘Boer zkt Vrouw’: “Afstandelijkheid past niet bij zo’n programma”

Van Duitsland over Lapland tot Kaapverdië: de inzet van Dina Tersago (40) voor ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ kent ook dit seizoen geen grenzen. Maar hoe feeëriek haar buitenlandse locatie ook is, het gemis van haar gezin is telkens voelbaar. Al ziet de presentatrice ook voordelen. “Bijslapen en me even alleen zorgen maken over mijn werk: ideaal”, vertelt ze in Story.

Maandagavond zagen we in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ de uitverkoren vrouwen en mannen vertrekken om kennis te maken met het echte buitenlandse leven van hun boer of boerin. Ook An Lemmens en Dina Tersago reisden mee. Die laatste trok naar boer Gerard in Duitsland, boerin Marianne in Lapland en boer Etienne in Kaapverdië. “De bestemmingen worden puur op basis van onze agenda’s verdeeld tussen An en mij”, vertelt Dina. “Alleen Australië zag ik vorig jaar niet zitten omdat Thor als baby meereisde. Pas op, ik vlieg heel graag. Met twee kleine kindjes zijn mijn nachten soms onderbroken, en tijdens zo’n vlucht kan niemand je storen: ideaal dus om slaap in te halen! De crew durft me dan wel beetnemen. Dit jaar hadden ze een foto van mij gemaakt met drie blikjes bier. Voor alle duidelijkheid: ik had er maar één gedronken (lacht)!”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric volders

    Plezant als je de wereld kan rond reizen op kosten van een ander

  • Marc Schepens

    Haar wedde zal wel veel verzachten.

Lees meer