2 Dina Tersago.
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Dina Tersago.

Exclusief voor abonnees

Dina Tersago was vaak van huis weg voor
‘Boer zkt Vrouw’: “Afstandelijkheid past niet bij zo’n programma”

Van Duitsland over Lapland tot Kaapverdië: de inzet van Dina Tersago (40) voor ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ kent ook dit seizoen geen grenzen. Maar hoe feeëriek haar buitenlandse locatie ook is, het gemis van haar gezin is telkens voelbaar. Al ziet de presentatrice ook voordelen. “Bijslapen en me even alleen zorgen maken over mijn werk: ideaal”, vertelt ze in Story.

Maandagavond zagen we in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ de uitverkoren vrouwen en mannen vertrekken om kennis te maken met het echte buitenlandse leven van hun boer of boerin. Ook An Lemmens en Dina Tersago reisden mee. Die laatste trok naar boer Gerard in Duitsland, boerin Marianne in Lapland en boer Etienne in Kaapverdië. “De bestemmingen worden puur op basis van onze agenda’s verdeeld tussen An en mij”, vertelt Dina. “Alleen Australië zag ik vorig jaar niet zitten omdat Thor als baby meereisde. Pas op, ik vlieg heel graag. Met twee kleine kindjes zijn mijn nachten soms onderbroken, en tijdens zo’n vlucht kan niemand je storen: ideaal dus om slaap in te halen! De crew durft me dan wel beetnemen. Dit jaar hadden ze een foto van mij gemaakt met drie blikjes bier. Voor alle duidelijkheid: ik had er maar één gedronken (lacht)!”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric volders

    Plezant als je de wereld kan rond reizen op kosten van een ander

  • Marc Schepens

    Haar wedde zal wel veel verzachten.

Lees meer