Disney+
AP Disney+

Disney+ zal pas deze zomer in België beschikbaar zijn

Disney+, het nieuwe videostreamingplatform van Disney, zal in de zomer van dit jaar in België beschikbaar zijn. In Europa is de dienst momenteel enkel beschikbaar in Nederland. Eerst was er nog sprake van dat de zender in mei al gelanceerd zou worden in ons land. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Disney paste dinsdag de uitrolplannen van het platform aan. De lancering in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland is momenteel gepland op 24 maart. Dat is een week vroeger dan aanvankelijk gepland. “Bijkomende West-Europese markten, waaronder België, Scandinavië en Portugal, zullen volgen in de zomer van 2020", aldus het bedrijf nog in een persbericht.

In het persbericht bevestigt Disney dat de dienst 6,99 euro per maand zal kosten, of 69,99 euro voor een jaarabonnement. Bij de lancering zullen klanten toegang hebben tot onder meer de ‘Star Wars’-serie ‘The Mandalorian’ en ‘High School Musical: The Musical: The Series’.

Disney+ lanceerde het platform midden november in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. In 24 uur tijd stond de teller al op 10 miljoen abonnees. De dienst is daarna uitgebreid naar Nieuw-Zeeland, Australië en Puerto Rico.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stephen Goethals

    Ik heb het geluk net over de grens te wonen, in Nederland. Afhankelijk van wat je interesse is heb je eigenlijk heel veel keuze. Je hebt de Marvel cartoon series uit de jaren 90, toen ze uitgezonden werden op Kanaal 2, Darkwing Duck, Ducktales... Heel veel jeugd nostalgie en voor minder dan Netflix. Plus, aangezien Fox nu ook onder Disney valt zullen er heel veel films van deze bijkomen.

  • Gertjan De Muyter

    Joan Lute Netflix voegt wekelijks nieuwe content toe. Kijk eens onder de sectie ‘wordt verwacht’.

Lees meer