Seka Dobric, hier bij haar verkiezing tot Miss Belgian Globe in 2008, is een van de nieuwe gezichten.
BELGA Seka Dobric, hier bij haar verkiezing tot Miss Belgian Globe in 2008, is een van de nieuwe gezichten.

Dit zijn de nieuwe gezichten in 'The Sky is the Limit'

De nieuwe gezichten van 'The Sky is the Limit' worden pas vandaag voorgesteld tijdens de voorjaarspresentatie van SBS, maar 'De Rijkste Belgen' loste de namen gisteren al. Programmamaker Peter Boeckx vond zijn nieuwbakken realitysterren in de Kempen, Limburg... en de Balkan.

De eerste in het rijtje Kempenaars is Romy De Biscop, eigenares van dameskledingzaak Mio Caro en kinderwinkel Little Mio in Westerlo. Frederik Laeremans, de operationeel directeur van betoncentrale Superbeton, komt dan weer uit Herselt en Jori Martens woont in Aarschot. Daar baat hij met z'n familie een indrukwekkende meubelwinkel uit.

Vastgoed in Dubai

Limburg wordt vertegenwoordigd door Guy Penders, een vastgoedmakelaar uit Genk. Zijn specialiteit is de verkoop van vastgoed in Dubai. Hij heeft als enige ook al wat ervaring met televisie, want in 2011 was hij te zien in het VTM-programma 'Stille weldoeners'. Naast Penders maakt ook de familie Lagrange uit Overpelt z'n opwachting. Zij zijn actief bezig met de verkoop van vloeren en vloerbedekkingen, maar het is vooral zoon Niels die opvalt met zijn autosportcarrière.

Seka Dobric, een Joegoslavische schone die in 2008 nog verkozen werd tot Miss Belgian Globe, is de laatste in het rijtje. Samen met haar echtgenoot richtte ze DL Vochtbestrijding op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bestrijding van opstijgend vocht en kelderdichting. 

'The Sky is the Limit' komt dit voorjaar op tv.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Danny Schellens

    Allemaal grote comedie en sier, ik heb een tiental jaren geleden gewerkt voor ons "schoon" koppel. Liepen toen al serieus naast hun schoenen... heb via advokaat moeten procederen om aan mijn geld te geraken. Is makkelijk rijk worden als je niemand die bij u komt werken correct betaald.... en ik was blijkbaar niet de enige aannemer.

  • Marc Sierens

    Mocht men hun werkelijke rijkdom vrijgeven denk dat we zouden verschieten,Frederik is volgen ons de enige echte rijke en is met beide voeten op de grond gebleven

Lees meer