VTM

Dubbele aflevering ‘Studio Tarara’ opent met 561.365 kijkers

Competitieve dinsdagavond, mét Europees voetbal en de start van het veelbesproken ‘Studio Tarara’ op VTM en ‘Rond de Noordzee’ op Eén. De dubbele aflevering van ‘Studio Tarara’ was goed voor gemiddeld 561.365 kijkers en een piek van 751.044 fans. ‘Rond de Noordzee’, van en met Arnout Hauben, scoorde 847.797 kijkers. De Champions League-strijd tussen Manchester United en PSG haalde op VIER 377.824 voetbalfans.

VTM kende een prima avond en zag ook ‘Familie’ doorscoren tot 770.438 kijkers. ‘Thuis’ ging op Eén met 1.089.115 kijkers alweer vlot over het miljoen volgers. ‘Urbanus Zelf’ was later op de avond goed voor 636.121 kijkers.

Tegenvallend cijfer tenslotte voor de pré-start van ‘Temptation Island’. De ‘Take Off’ was op VIJF goed voor een povere 149.319 ‘guilty pleasure’-getrouwen. 

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ANGELE VANPARIJS

    Johan Commère, je hebt wel gelijk ! Goed gezegd

  • Juliette Francois

    Gelet de cast, waren de verwachtingen toch hoopvol. Maar wat een draak was me dat! Ook het nostalgische karakter, de sfeer uit de jaren 90, gaat volledig in de mist.

Lees meer