4 DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap.
RV DeGeneres gaf Anae een warme knuffel én de twee kregen een sweater mee. Daar vielen ze op de luchthaven - moe maar dolblij - mee in slaap.

Exclusief voor abonnees

Eén groovy dansje en plots zien 4,5 miljoen Amerikanen hen op tv: de Belgen waar Ellen Degeneres en Meghan Markle dol op zijn

Het ene moment ben je volstrekt onbekend, het volgende kent de hele wereld je. Het overkwam afgelopen weekend de Brusselse danslerares Jeny Bonsenge (26) en haar leerling Anae Romyns (9). De twee mochten op de sofa bij talkshowlegende Ellen DeGeneres in Los Angeles. En alsof dat nog niet gek genoeg is: die eer danken ze aan hun grootste fan, Meghan Markle. "De meest crazy week uit m'n leven", zegt Jeny. "Is dit écht gebeurd?"

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hedwige Dubois

    Ze doen dat super goed!

  • marc de Volder

    Wat heeft dat met racisme of niet te maken?

Lees meer