Tom Fietst
VRT Tom Fietst

Eén pakt begin maart uit met Tom Boonen, Philippe Geubels en Vlaamse 'First Dates'

Nog twee woensdagavonden mag Kobe Ilsen de stand van ons land onderzoeken in 'Op één'. Hij wordt vanaf 4 maart opgevolgd door Tom Boonen en diens 'Tom Fietst', het realityprogramma waarin de Vlaamse wielerheld inspirerende mensen ontmoet die op hun eigen manier de fiets gebruiken om de wereld beter te maken.

In de eerste aflevering trekt Tom naar Denemarken, waar hij leert hoe fietsen met senioren hen weer levensvreugde schenkt. Op donderdag loopt 'Vandaag over een jaar', van en met Cath Luyten, stilaan op zijn einde. In de plaats komt het tweede seizoen van 'Is er een dokter in de zaal?', de humoristische panelquiz over gezondheid met Philippe Geubels als gastheer. Ook nieuw, vanaf begin maart op donderdag, is de Vlaamse 'First Dates', het realityprogramma waarin vrijgezellen hun kans wagen tijdens een blind date op restaurant. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer