3 Eerste kus in 'Boer zkt Vrouw'.
VTM Eerste kus in 'Boer zkt Vrouw'.

Eerste ‘Boer zkt Vrouw’-kus van dit seizoen is een feit

Zowel kussen als tranen in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. Cupido lijkt raak te hebben geschoten bij Etienne. De suikerrietboer stuurde Sabine huiswaarts en koos voluit voor Rebecca (46). Zo werd de eerste kus van het seizoen meteen een feit.

“Rebecca heeft alles in zich om de beste partner voor mij te zijn. Ze kan mijn gedachten lezen, ze voelt me heel goed aan. Ze geeft knuffels, is gloedlachs, heeft energie, een goede vibe… Dat heb ik nodig.” De prille gevoelens werden meteen bezegeld met een kus.

Ondertussen in Canada moest Stephan meteen twee dames naar huis sturen om van drie naar één te gaan. De uitverkorene? Evelien (34), die haar geluk niet op kon en haar tranen de vrije loop liep.  

3 Boer zkt Vrouw
VTM Boer zkt Vrouw

In Duitsland had akkerboer Gerard alweer geen geluk: Marijke (42) heeft ontzettend veel heimwee naar haar kinderen en ziet haar kids niet wonen in Möckern. Een toekomst met Gerard zit er momenteel dus niet in. “Een romantische trip om dit avontuur af te sluiten heeft weinig zin, want er is geen romantiek”, aldus Marijke. “Dus het lijkt me het best om dit mooie avontuur gewoon hier af te sluiten.” 

“Ik was echt keiverliefd op Marijke. Het liep ook heel vlot”, zegt Gerard. “Maar ja, de liefde moet van twee kanten komen. Ik ben misschien een wat te harde man geweest en moet daar misschien aan werken. Maar ik heb genoten van dit avontuur en hoop dat iedereen leuke herinneringen meeneemt.”

3 Boer zkt Vrouw
VTM Boer zkt Vrouw

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • M. Audenaert

    Etienne is een echte player. Dat zie je zo. Had hij gekund,nam hij er Sabine ook bij... De toekomst zal het uitwijzen..

Lees meer