Elodie danste vanavond toch in 'Dancing With The Stars'.
SBS Elodie danste vanavond toch in 'Dancing With The Stars'.

Elodie danst toch in ‘Dancing With The Stars’

Het bleef tot het laatste moment onduidelijk of het zou lukken, maar uiteindelijk trad de geblesseerde Elodie Ouedraogo gisterenavond dan toch aan in ‘Dancing With the Stars’. Samen met haar danspartner Sander bracht Elodie - nota bene als allereerste - een quickstep op de tonen van ‘Sax’ van Fleur East. 

In een sexy gele jurk deed Elodie haar uiterste best om de jury en de kijkers te overtuigen dat ze ook mét een gebarsten rib kan dansen. “Zo blij dat we eindelijk Elodie hebben kunnen zien stralen”, aldus jurylid Jan Kooijman. “Je bent een queen”, vond Leah Thys dan weer. 

(lees verder onder de video)

Het leverde een totaal van 25 punten op en die kunnen Elodie en Sander goed gebruiken. Omdat Elodie in de eerste aflevering niet deelnam, kon ze daar ook geen punten versieren. Gelukkig voor Elodie - die best actief is op social media - tellen de scores van de jury maar voor de helft mee. De andere helft wordt bepaald door televoting en op die manier hebben de fans van Elodie haar nog even in de wedstrijd gehouden. Sien Eggers moest de show als eerste verlaten. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marc Sierens

    Eerst een klein letsel aan een rib,dag nadien twee ribben gebarsten,ofwel slechte diagnose van het ziekenhuis ofwel opgeblazen letseltje van niets om in de krant te staan,een ding is zeker met twee gebarsten ribben zal je niet op de dansvloer staan al worden ze ingetapet.ziekelijk onnozel en belachelijk Gedoe.

  • Wim Impe

    Vreemd, want aflevering is nog niet gedaan ...

Lees meer