Daenerys Game of Thrones
HBO Daenerys Game of Thrones

Emilia Clarke uit ‘Game Of Thrones’ heeft spijt van één ding

Terugkijkend op het einde van Game of Thrones heeft actrice Emilia Clarke eigenlijk maar spijt van één ding: ze heeft haar blonde Daenerys-pruik niet mee naar huis genomen. Dat vertelt ze tegen Variety.

Op de vraag wat ze van de set mee naar huis heeft genomen, roept Clarke nogal luid ‘niks’. "Ik ben de enige idioot die niets mee naar huis heeft genomen", aldus een licht gepikeerde Emilia. "Ik dacht dat ze mij die pruik wel zouden geven omdat ik erom gevraagd had, maar nee..."

Emilia speelde acht seizoenen lang de rol van de blonde 'drakenkoningin' Daenerys Targaryen. Ze greep zondag bij de Emmy-uitreiking naast de prijs voor beste actrice, maar won met ‘Game of Thrones’ wel de Emmy voor beste dramaserie.

Bekijk het bewuste fragment vanaf 1:20:

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Guy Custers

    Mijn favoriet uit deze prachtige serie....Moordwijf!!

Lees meer