2 Een aantal usual suspects voor herhalingen. Taxshelter, besparingen en felle concurrentie zorgen voor een nooit geziene crisis bij de Vlaamse productiehuizen, klinkt het daar.
VTM / VIER / Wat Als? / VRT - 2018 / Eyeworks 2017 Een aantal usual suspects voor herhalingen. Taxshelter, besparingen en felle concurrentie zorgen voor een nooit geziene crisis bij de Vlaamse productiehuizen, klinkt het daar.

Exclusief voor abonnees

Er is geen bal te zien op tv, en daar is een reden voor

Van zomerweer is amper sprake maar toch oogt het zendschema van de Vlaamse zenders nu al bijzonder schraal. Een vooruitblik op hoe de programmagids van de toekomst eruit zal zien waarschuwen de Vlaamse productiehuizen. Want die zijn naar eigen zeggen midden in een perfecte storm beland.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Thomas Van Der Linden

    Vlaamse tv is een triestige zaak geworden als ik vergelijk met andere zenders en dan betalen we er nog zoveel geld voor. Ben sterk aan het overwegen om mijn abonnement op te zeggen en dit dan te geven aan een maandelijks bioscoopbezoek of een goed restaurant.

  • HENDRIK WECKSELER

    Allemaal dikke zever als je zelf niet kan produceren zorg dan dat er voldoende buitenlandse fictie op de tv is maar nee ook enkel brol 100000 CSI soorten of ncis soorten die iedereen beu is reeksen als home and away gaan al in mei op zomerstop er zijn zoveel series die in het Engels zijn die super zijn maar nog nooit de Belgische tv gehaald hebben en dan zielig liggen doen over slechte Belgische producties die 70% gestolen zijn qua scenario van buitenlandse producties

Lees meer