VIER

Evi Hanssen en co. zijn weer veilig aan wal

De zes bekende gezichten die voor het nieuwe Woestijnvis-programma 'Over de oceaan' op zeiltocht trokken, zijn veilig aangekomen. Een goede drie weken geleden kozen Evi Hanssen, Charlotte Vandermeersch, Otto-Jan Ham, Dominique Persoone, Imke Courtois en Jani Kazaltzis het ruime sop voor een reis van 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. 

Ze vertrokken vanop het eiland Lanzarote en hebben dit weekend aangemeerd op het Caraïbische eiland Guadeloupe. Zo'n reis op de onstuimige oceaan is nochtans niet ongevaarlijk voor een groep onervaren zeilers. De tocht was wel "intens", vertelt Evi Hanssen op Instagram. Het verslag van hun reis is dit voorjaar te zien op VIER, wanneer precies is nog niet duidelijk. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ibn Marouf

    Wij moeten geloven dat er ook geen "beroeps" aan boord waren?

Lees meer