2
Netflix

Fans van 'The Crown', opgelet! Deze topactrice versterkt straks de cast

Fans hebben iets om naar uit te kijken. Helena Bonham Carter speelt in het volgende seizoen van Netflixserie 'The Crown' prinses Margaret. Dat zeggen bronnen tegen de Briste krant The Evening Standard. Ze volgt actrice Vanessa Kirby op, die de zus van koningin Elizabeth II in de eerste twee seizoenen speelde.

De 51-jarige Bonham Carter heeft al enige ervaring met het Britse koningshuis. In 2010 speelde ze de rol van koningin Elizabeth I in 'The King's Speech'. Het leverde haar destijds een Oscar-nominatie op. 

The Crown, de duurste tv-serie ooit gemaakt, volgt het leven van koningin Elizabeth II van haar jeugd tot en met de dag van vandaag. Elk seizoen beslaat een periode uit het leven van de inmiddels 91-jarige monarch, die sinds 1952 koningin is van het Verenigd Koninkrijk.

Voor het derde seizoen worden de hoofdrolspelers allemaal vervangen door oudere acteurs en actrices. Eerder werd al bekend dat Olivia Colman de rol van koningin overneemt van Claire Foy. Wie andere belangrijke personages, zoals prins Philip en prins Charles, gaan spelen is nog niet bekend.

2 Helena Bonham Carter zal te zien zijn in 'The Crown'.
EPA Helena Bonham Carter zal te zien zijn in 'The Crown'.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Caroline De Scheppere

    Duurste serie ooit gemaakt door netflix*

  • Ingrid Struyf

    Flatertje!! ...rol van Elizabeth1 in King's Speech?!?! Elizabeth 1 was koningin in de 16e eeuw...mss bedoelen jullie koningin Elizabeth/ the Queen Mum?

Lees meer