Kristof Ghyselinck

Francesca Vanthielen aan de slag bij Kanaal Z

Op 27 april presenteert Francesca Vanthielen voor het eerst het praatprogramma ‘Z-Talk’, op Kanaal Z. Vanthielen volgt Lynn Wesenbeek op die zich voor Open Vld kandidaat stelde voor de Europese verkiezingen. Eén keer per maand zal ze een uitzending van ‘Z-Talk’ voor haar rekening nemen.

Vanthielen, voorheen al actief als actrice, presentatrice en omroepster heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen en een master in Internationale Politiek op zak, wat haar genoeg background moet geven voor de job. “Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om voor Kanaal Z te werken”, zegt ze zelf. “Dit combineert mijn vroegere televisie-ervaring met mijn persoonlijke interesses.”

Het programma ‘Z-Talk’ van zaterdagmorgen 11.00 uur tot maandagavond in de weekendlus op Kanaal Z is eind november geherlanceerd, met vier presentatoren. Francesca vervolledigt het huidige team van Gui Polspoel en de nieuwsankers An Hofman en Stijn Wuyts. Francesca Vanthielen is ook een van de voortrekkers van de klimaatzaak en de burgerbeweging G1000. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Erwin Fiers

    Masterdiploma's tot en met.En die denken dat ze dan de waarheid in pacht hebben.Ik heb "maar" een A2 diploma elektromechanica en ik zeg dat het zever is.Heb Salomon Croonen.Klimaatwetenschapper een uiteenzetting zien geven.Was andere koek.

Lees meer