'Gert Late Night'
SBS 'Gert Late Night'

Gert en James maken zich op voor nieuw seizoen 'Gert Late Night'

Het dek is geschrobd, de reddingsvesten zijn geteld en de zwembroeken zijn gestreken. Gert en James zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen 'Gert Late Night'. Vanaf maandag 23 april ontvangen ze elke week drie bekende gasten aan boord van de Evanna. 

In het verfrissende water onder het Mas, maken ze opnieuw een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan. Nu hun kompas het nieuwe seizoen aanwijst, hijsen ze de zeilen voor verrassende ontmoetingen of bijzondere onthullingen en een originele blik op de actualiteit.

'Gert Late Night' is toe aan het derde seizoen op VIER. Het eerste seizoen werd uitgezonden in het voorjaar van 2017. In september 2017 volgde ook een tweede seizoen en rond de kerstperiode werd de special 'Gert Last Year' uitgezonden. 

Een groot aantal bekendheden passeerden reeds de revue: Rik Verheye, William Boeva, Cath Luyten, Bart De Wever, Erik Van Looy, Jani Kazaltzis, Herman Brusselmans, Goedele Liekens, Sergio Herman, Astrid Coppens, Annelien Coorevits, Evi Hanssen, Jef Vermassen, Marc Coucke, Frances Lefebure, Katrin Kerkhofs, Stan Van Samang, Karen Damen en nog vele anderen. Benieuwd wat het volgende seizoen te bieden heeft.

'Gert Late Night', vanaf maandag 23 april op VIER.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gregoor Vogels

    Bart Tommelein, JJ De Gucht,... politici moeten nogal tijd te veel hebben om zomaar enkele fagen deel te nemen aan deze late night show. En ze worden er nog voor betaald ook: cumul dus ! Want ze zijn dan olk nog als politici betaald. Wansmakelijk!

  • annie laureys

    Komaan zeg...meer van dat . Dat is ontspanning

Lees meer