Gert heeft compassie voor Pommeline.
Temptation Island/hln Gert heeft compassie voor Pommeline.

Gert Verhulst heeft medelijden met ‘Temptation’-drama: “Mijn hart breekt voor Pommeline”

Studio 100-topman Gert Verhulst heeft medelijden met ‘Temptation’-Pommeline. Dat gaf hij toe in het Nederlandse programma ‘Zomer met Art’ op RTL.

Zowel Nederlanders als Belgen volgen ‘Temptation VIPS’ met veel aandacht. In Nederland is het al op tv, maar in Vlaanderen pikken we ook al veel informatie op. Vooral onze landgenote Pommeline, die al eens eerder deelnam aan het programma, krijgt het er zwaar te verduren. Het geflirt van haar vriend, Fabrizio, met wie ze ondertussen waarschijnlijk niet meer samen is, doet haar in tranen uitbarsten tijdens het eerste kampvuur. 

“Wat is er gebeurd?”, vraagt ook Gert zich luidop af. Gert kende het showbizzkoppel dan ook persoonlijk. Fabrizio nam deel aan ‘Dancing With The Stars’, waar hij presenteerde. “Dan kwam Pommelientje altijd kijken. Nu zie ik ze in tranen, mijn hart breekt als ik het zie.” 

Hij hoorde het nieuws via de Vlaamse media. “Bij ons is ‘Temptation’ nog niet te zien, maar ik hoorde dat het slecht ging met Pommeline. Heel mijn middag was om zeep”, bekent hij. “Pommeline, als je kijkt: sterkte meid, uit de grond van mijn hart.”

61 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Chris Devlaeminck

    @Brecht Adams. Haha, goed gezegd. Ik kijk nooit naar zo'n programma's en begrijp niet waarom sommigen er wel naar kijken. Maar als het is om je dan hoogbegaafd te voelen kan ik het begrijpen. Zo had ik het nog niet bekeken.

  • Kristof Neesen

    Temptation...miserie vragen in je relatie?

Lees meer