Gert Verhulst tijdens zijn koorddansact in De Battle.
VIER Gert Verhulst tijdens zijn koorddansact in De Battle.

Exclusief voor abonnees

GEZIEN. ‘De Battle’ gaat haast over niets

Tussen ‘Gert Late Night’ en ‘Gert Last Year’ door is het wel éventjes goed geweest met de heerschappen Cooke en Verhulst, zou je als verder niet erg veeleisende televisiekijker kunnen denken. Maar dat is buiten VIER gerekend, waar ‘trop’ zelden ‘te veel’ is. De komende weken mag het dolle showbizzduo dan ook opduiken in het taalkundig kwestieus getitelde ‘De Battle’, een groots opgezette burenstrijd met Nederland die gefilmd wordt in het haast spookachtig grote Pop-Up Theater van Studio 100 - bewegende tribunes zijn er eerder regel dan uitzondering.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mi Janssens

    Ik vond het een tof programma en ben Gert en James nog lang niet moe! Alleen hebben ze er ons ingedraaid de hollanders en Peter Vanderveire durft niets zeggen. 2de wagen stond met snuit lichtjes over parkeerplaats...dus ander gat voor James ! En Gert kent blind al die namen van buiten, jaartallen, beroepen...en ze steken een totaal andere er tussen!! Ofwel opgezet of hollanders moesten winnen. Want hij krijgt dan nog eigen chinese coach die kan gissen! Dus Van de veire eens echt opkomen!

  • Huub Lemmens

    Pure oppervlakkigheid zoals al die commerciële programma's

Lees meer