VTM

Exclusief voor abonnees

GEZIEN. “Stilte voor de storm in 'Helden van hier: corona‘”

'Coronamoeheid'. Of gewoon 'coronamoe'. We hebben het snel even voor u opgezocht, nu we toch thuis zitten te niksen - in beide varianten is de term vooralsnog niét opgedoken in onze vaderlandse pers. Maar wees maar zeker dat dat moment niet meer ver af is. We schatten: zodra de curve begint te dalen, of iets daaromtrent. Tot dan is er het meer dan goed getimede 'Helden van hier: corona', dat gisteren in première ging op VTM. 

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joan Lute

    Enorm veel respect voor iedereen die ons land nu draaiend houd en dank aan iedereen die de getroffen mensen er bovenop helpen terwijl ze hun eigen gezondheid riskeren. Daarnaast wil ik nog met klem iedereen vragen hun gezond verstand te gebruiken door de nu geldende regels na te leven want iedereen van ons is een potentieel slachtoffer van deze onzichtbare vijand. De mensheid is in effectief een wereldoorlog aan het voeren tegen een virus dat vermoedelijk munteerd en kan blijven toeslaan

Lees meer