Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’,
Youtube BGT Akshat Singh ‘Britain’s Got Talent’,

Golden Buzzer! 13-jarige jongen zet ‘Britain's Got Talent’ op zijn kop met geweldige dansact

Hij is 13 jaar oud en zit geweldig goed in zijn vel. Dat was niet het enige wat opviel, want Akshat Singh kan vooral opmerkelijk goed dansen. Dat bewees hij in ‘Britain’s Got Talent’, waar de jongen met zijn indrukwekkende dansact de juryleden en het publiek wist in te pakken. Hij werd meteen beloond met een Golden Buzzer. 

Akshat Singh is afkomstig uit Mumbai in India, dé stad van Bollywood. Nu vond hij de tijd rijp om zijn talenten ook aan de jury van ‘Britain’s Got Talent’ te laten zien, mét succes. “Ik doe mee omdat ik twee dromen heb in mijn leven. Ik wil iedereen gelukkig maken en ik wil aantonen dat niets onmogelijk is”, begon hij zijn act. 

Zijn indrukwekkende moves hebben de zaal op zijn kop gezet. “Hoe geweldig”, riep jurylid Amanda Holden. Ook Simon Cowell was impressed: “Dit had ik echt niet verwacht. Er zijn veel kinderen die naar je gaan opkijken. Ik vind het geweldig wat je doet, je bent één en al plezier. Je hebt een fantastische persoonlijkheid, dit is jouw moment!”

Ook presentatoren Ant en Dec - de Koen Wauters en Laura Tesoro van dienst, zeg maar - zagen dat het goed was. Zij liepen van achter de schermen het podium op en beloonden de prestaties van de jonge Akshat met een Golden Buzzer. Zijn reactie liet zich raden: de jongen werd overmand door emotie.

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karina De smet

    Mensen wat een reacties, die jongen wil alleen laten zien dat ook gezette kinderen kunnen bewegen, wat is daar toch mis mee. Ik vond zijn dans ook niet geweldig maar zijn boodschap zal hopelijk veel kinderen inspireren dat je ook kan bewegen wanneer je dik bent. Goed gedaan jongen!!!

  • Marc Rooms

    Sorry maar ik vind er absoluut niets super aan. Zelfs geen selectie waard laat staan een gouden buzzer

Lees meer