Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond

Groepsdates zorgen voor intimiteit in ‘Boer zkt Vrouw’: “Je kijkt los in mijn ziel”

De spanning loopt vanavond hoog op in 'Boer zkt vrouw: De wereld rond'. Na hun groepsdates beslissen de boeren immers welke drie mannen of vrouwen met hen 'naar huis' mogen richting Canada (Stephan), Finland (Marianne), Bulgarije (Victor), Duitsland (Gerard) en Kaapverdië (Etienne).

Marianne kiest voor een sportieve date: zij gaat kajakken. "Daten heb ik nooit echt gedaan, en ineens ga je dan op groepsdate. Voor alles een eerste keer", zegt ze. Remko, één van haar potentiële partners, is er dan weer niet zo'n fan van. "Ik ben blij dat er nu een keuze wordt gemaakt, want polygamie is niet zo mijn ding. (lacht)"

Stephan gaat vanavond vliegvissen met zijn dames en test of er vlinders in de lucht hangen tijdens een hoogteparcours. Gerard gaat op huifkartocht, Victor gaat zeilen en Etienne nodigt zijn dames ten slotte uit voor een yogasessie. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

'Boer zkt vrouw: De wereld rond’, 20.35 uur op VTM

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer