VIER

Grote schuldenberg voor Els uit ‘Don't Worry Be Happy’

Els Ouderits, die deel uitmaakt van de ‘Davidson’-familie in het het VIER-programma ‘Don’t Worry Be Happy’, zit op een enorme schuldenberg. Het zou gaan om een bedrag dat oploopt tot 14.000 euro. Els beweert echter niets met de schuld te maken te hebben.

Els baatte vroeger het café De Lelie in Pulle uit, maar stopte vier jaar geleden met de zaak. Nu krijgt de vrouw echter te horen dat ze nog een groot bedrag moet afbetalen aan brouwerij Alken Maes, meldt Gazet van Antwerpen. De voormalige cafébazin maakte zelf echter geen schulden; die blaam komt volledig op de naam van haar opvolger te staan. Alleen zou Els volgens het contract mee aansprakelijk zijn. Ook de uitbater die het café voor Els openhield, zou mee kunnen opdraaien voor de kosten. “We moeten samen bijna 14.000 euro ophoesten. Dat is toch niet rechtvaardig? Ik begrijp niet dat de brouwerij zo met uitbaters omgaat”, zegt een verontwaardigde Els. 

De vrouw zit naar verluidt in zak en as en zegt niet de nodige financiële middelen te hebben om zo’n bedrag af te betalen. Het is niet de eerste keer dat Els met tegenslag te kampen krijgt. In ‘Don’t Worry Be Happy’ was te zien hoe ze streed tegen kanker. Eind mei was ze dan te gast bij ‘Gert Late Night’, waar ze vertelde dat ze palliatief is.

20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • frans vereken

    In wat voor wereld leven wij. Hoe zit het met de sociale inspectie ea diensten? Het zijn de mensen toch niet die onder een andere naam onlangs opgepakt zijn voor allerlei inbreuken/bedrog/fraude en oplichting van de SZ? Walgelijk en brutaliteit ten top. Misschien moet ik zelf een klacht neerleggen want dit gaat alle schaamte voorbij.

  • Jan-Els Luyten Engelen

    Mss al die brommers en harley verkopen want met leefloon gaat dit blijkbaar wel

Lees meer