AP

HBO maakt morgen startdatum ‘Game of Thrones’ bekend

Morgen weten we eindelijk wanneer het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ op het scherm te zien is. HBO zal de precieze datum bekendmaken net voor de aflevering van ‘True Detective’. Dat meldt de zender op Twitter. 

We wisten al dat ‘Game of Thrones’ in april terug zou keren naar het schermen, maar verdere details bleven steevast uit. Het wachten is nu bijna ten einde. Dat kan op veel gejuich van fans rekenen, want zij wachten al bijna twee jaar op het laatste seizoen. Het laatste seizoen telt slechts zes afleveringen, maar het belooft wel een indrukwekkende apotheose te worden voor een van de populairste series ooit.

HBO-CEO Richard Plepler liet eerder al weten dat het laatste seizoen zes afleveringen zal bevatten. “Maar het zal zijn alsof je naar zes films kijkt”, aldus Plepler.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Maximus Royalstar

    Ik was al jaren voorstander om TV series met minder episodes te maken,met meer oog voor verhaal,personages en vooral special effects.Game of thrones liet op alle vlakken mijn "droom" serie uit komen.Ik ben ook zeer tevreden dat ze ondanks de populariteit een einde maken aan de reeks.Eindigen op topniveau zonder af te zwakken in aangenaaide episodes met dalende kwaliteit.

  • Edmond Dantès

    Na GOT eens goed nadenken over mijn abo bij telenet.

Lees meer