Verleidster Bo.
SBS Verleidster Bo.

Heeft een van de mannen op Temptation Island een verborgen kantje? "Een gevaarlijk kereltje"

Speelt Niels een gevaarlijk spelletje wanneer (hij denkt dat) de camera's niet draaien? In beelden van de derde aflevering van Temptation Island lijkt het er alleszins op. "Als er geen camera's bij zijn heeft hij een verborgen kantje", zegt verleidster Bo. "Het is een gevaarlijk kereltje."

Nadat vorige week de mannen geconfronteerd werden met de verleiders die hun vriendinnen zullen proberen wegkapen, zit vooral bij Niels de schrik erin om zijn Rosanna te verliezen. Hij lijkt namelijk erg aangeslagen na het zien van zijn concurrent Alex.

En toch lijkt hij zelf ook niet onbesproken uit de derde aflevering te zullen komen. "Je werpt een touw en als hij daarop ingaat moet je het alleen maar binnentrekken", zegt Bo. "Als er geen camera's bij zijn heeft hij een verborgen kantje. Ik denk dat we de echte Niels nog gaan zien. (...) Het is een gevaarlijk kereltje." De reactie van Niels? "Dat doet wel wat met je", zegt hij, terwijl de kijker nachtbeelden te zien krijgt waarop hij in schijnbaar bed belandt met Bo.

In de derde aflevering kiezen de partners een vrijgezel uit om samen op date te gaan. Lize en Ken ontdekken tijdens het pottenbakken hoe goed ze wel bij elkaar passen. Jefferson geniet van een sensuele dansles met zijn favoriete verleidster Danyla en Herbert kiest opnieuw voor de speelse Saartje om samen te jetskiën. Ook Merijn bevestigt zijn eerste keuze en trekt met Pommeline naar een Thaise wijngaard.

Temptation Island - Morgen om 21u30 bij VIJF

Lees meer